Miten auton myyminen sujuu helpoiten?

Haluaisitko päästä eroon käytetystä autostasi, mutta et millään tiedä, mistä kannattaa aloittaa? Ei huolta, sillä monet käyvät läpi samaa kuin sinä. Tutustu näihin helppoihin ohjeisiin, joiden avulla myyt vanhan autosi entistä paremmalla hinnalla.

Näin saat autostasi paremman hinnan

Käytetyn auton myyminen autoliikkeelle ei ole koskaan fiksua, sillä liike tarjoaa usein vähemmän auton hinnasta. Liikkeen on tehtävä itse voittoa, joten et tule saamaan täyttä hintaa heiltä. Tästä syystä auto tulee myydä yksityiselle käyttäjälle. Listaa autosi myyntiin, mutta huolehdi ensin muutamasta asiasta.

Käytä auto katsastuksessa ja huolehdi, että mahdolliset huollot on tehty. Älä unohda mainita näistä myöskään ilmoituksessa, sillä ostajat arvostavat tietoa auton kunnosta. Muista myös siivota ja pestä auto ennen kuvien ottamista.

Puhdas auto houkuttaa ostajia